Kawa smakowa
…to spełnienie marzeń dla poszukujących małej czarnej w nowym wymiarze!
- Wszystkie kawy mielimy na życzenie wystarczy wybrać wariant mielenia do odpowiedniego parzenia.
Niezwykłe kompozycje tworzone są na bazie oryginalnych kolumbijskich ziaren Excelso Medelin, będących odmianą arabiki. Dodano do nich aromat w odpowiedniej proporcji tak, by zachowano równowagę pomiędzy smakiem i mocą. Esencjonalny napój o wyrazistym zapachu sprosta oczekiwaniom każdego entuzjasty.
Kawa smakowa w ziarnach
Oferujemy bardzo dużo wariantów, które świetnie komponują się z mocą i zapachem czarnego naparu. Wybierając nasze aromatyzowane kawy ziarniste i mielone zyskujesz najlepszej jakości napój o unikalnej nucie smakowej. Nie musisz używać już zbyt słodkich dodatków czy syropów. Poznaj naszą propozycję, która umili Ci chwilę relaksu, a także doda siły na dalszą część dnia. Wybór masz ogromny, od Ciebie i Twoich gustów zależy, po który produkt sięgniesz.
Idealna do deserów
Może być idealnym dodatkiem do deseru lub sama w sobie stanowić najlepszy deser. Miłośnikom wszelkich słodkości proponujemy nasze propozycje kaw. Przypadną do gustu wielbicielom mrożonych napojów, latte z bitą śmietaną, a także szukającym atrakcyjnego urozmaicenia.
Czas na chwilę relaksu!
Wśród oferowanych przez nas smaków znajdziesz unikalne deserowe propozycje: belgijskie praliny, marcepan, wiśnie w rumie, wanilię z orzechami, kruche ciasteczka. Zasługujesz na taką słodką chwilę z filiżanką w ręku! Mamy również połączenie czekolady z miętą, wiśnią, pomarańczami, bananem i orzechami. Czekolada i kawa powinny zawsze iść ze sobą w parze jako związek idealny!
Kontrola jeszcze zielonych ziaren kawy na plantacji
Świetny pomysł!
Ziarna w takim wydaniu to dobry pomysł na urozmaicenie sobie codziennego rytuału. Na spędzenie miłej chwili z ciepłym, parującym kubkiem pełnym urzekającego aromatem napoju. Polecamy ją poszukiwaczom nowych, wyjątkowych doznań i wielbicielom złożonych aromatów. To również oryginalna propozycja na sprawienie bliskiej osobie miłego upominku.
Kraj pochodzenia: Ameryka Południowa, Kolumbia Składniki: 98% Kawa arabica, aromat 2%
Moc: Kwasowość:
Po uprzednim zmieleniu na odpowiednią grubość, kawę przygotujesz w ekspresie ciśnieniowym, kawiarce, French Pressie, oraz dzięki alternatywnym metodom parzenia kawy: dripper, aeropress, chemex czy po turecku w tygielku.
Przechowywanie kawy: w suchym miejscu i temp. poniżej 25°C, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.