Konfitury, powidła i owoce w syropie do herbaty, napojów i drinków
Słodkie dodatki konfitury i powidła do herbaty. Uzupełnij spiżarnię w smakowite dodatki.
Niedzielne poranki, specjalne śniadania z grzankami które na świeżo wyskoczą z tostera zostają muśnięte powidłami i do tego herbata z konfiturą z wiśni! A aromat stawia na nogi wszystkich domowników, a smak konfitury pozostaje w pamięci na cały dzień.
Konfitury idealnie sprawdzą się jako prezent dla gości weselnych, na komunię czy jak prezent dla Babci czy Mamy.
Owoce w syropie to naturalnie wytworzone przetwory według klasycznych receptur sprzed lat. To naturalny sposób konserwacji soczystych owoców malin, borówek truskawek, wiśni, żurawiny i innych zbiorów z pół i ogrodów polskich i stosowany był już od wieków. Zatopienie owoców w cukrze pozwala na długo zachować ich walory smaku, wyjątkowy aromat, intensywny kolor oraz cenne składniki odżywcze. Naturalna receptura bez konserwantów pozwala cieszyć się smakiem przez okrągły rok, a nie tylko w sezonie zbiorów danego owocu.