Kawa o smaku Czekolady i Orzechów.
Opis
Kawa o smaku Czekolady i Orzechów
Od wieków orzech jest symbolem szczęścia i mądrości. A na dzień dzisiejszy możesz skosztować tego smaku w ulubionej kawie.
Możesz już zaparzyć kawę o smaku Czekolady i Orzecha to wyśmienite połączenie smaku kawy gorzkiej czekolady z nutą świeżej mięty. Kawa kolumbijska arabika po zaparzeniu nabiera wznioślejszego charakteru i smaku dając wysublimowaną głębię migdałów. Prezentujemy rewelacyjną kawę ziarnistą smakową przygotowana na bazie kawy Kolumbia Excelso 100% Arabica z aromatem, dzięki którym nasze kawy nabierają wyjątkowego smaku.
Kraj pochodzenia: Ameryka Południowa, Kolumbia Składniki: 98% Kawa arabica, aromat 2%
Moc: Kwasowość:
Po zmieleniu na odpowiednią grubość, kawę przygotujesz w ekspresie ciśnieniowym, kawiarce, French Pressie, oraz dzięki alternatywnym metodom parzenia kawy: dripper, aeropress, chemex czy po turecku w tygielku. Nie zalecamy używania w ekspresach automatycznych z młynkiem.
Przechowywanie kawy: w suchym miejscu i temp. poniżej 25°C, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wszystkie nasze kawy to wyśmienita odmiana kawy arabiki kolumbijskiej zaliczanej do najdoskonalszych gatunków kawy. Ziarna dojrzewają na drzewach kawowca pod południowo-amerykańskim słońcem.
Kupując kawę masz do wyboru wersja kawy ziarnistą lub mieloną o różnym stopniu grubości mielenia wybierz gramaturę i zaznacz opcje stopnia mielenia.