Madagaskar
Opis
Madagaskar
Kalejdoskop smaków i barw, który tworzy kompozycja czarnej herbaty z soczystymi truskawkami oraz orzeźwiającą skórką pomarańczy, całość otulają aromatyczne płatki bławatka. Już przy otwarciu torebki pomieszczenie wypełnia się uroczym, kwiatowym zapachem. Wraz z pierwszym łykiem przenosimy się w gorący klimat dalekich, egzotycznych krajów.
Składniki: herbata czarna OP, skórka pomarańczowa suszona, truskawka liofilizowana, bławatek, aromaty
Kraj pochodzenia: Wietnam
Jak zaparzyć czarną herbatę z dodatkami?
Wsyp jedną łyżeczkę herbaty do zaparzacza, sitka lub filtra na filiżankę, liście zalej wodą o temperaturze 95ºC (woda zaraz po przegotowaniu). Zalecamy czas zaparzania tej odmiany herbaty to ok. 3 minuty, następnie po tym czasie należy oddzielić liście od naparu.